bieren en dranken

De meeste sportclubs denken een goede deal met een bier- en drankenleverancier te hebben gemaakt.
Nadat VIAS verschillende van deze contracten naast elkaar heeft gelegd, zijn wij tot de conclusie gekomen dat deze afspraken voordeliger kunnen. Ook wanneer er op dit moment nog sprake is van een bestaand bier- en drankencontract, is het verstandig om alvast het verschil uit te laten rekenen en naar de toekomst te kijken.
Als er geen sprake is van een meerjarige overeenkomst met de bier- en drankenleverancier, kan de sportclub direct gaan profiteren van de aanzienlijk hogere kortingen, wij helpen hier graag bij!

VIAS en AB Inbev
AB Inbev is de grootste bierbrouwer ter wereld. De Nederlandse tak AB InBev heet ‘Bierbrouwerij AB InBev’ en in Nederland zij ze onder meer bekend van merken als Bud, Hertog Jan, Jupiler, Dommelsch, Leffe,  Hoegaarden, Corona en Tripel Karmeliet.

Dagelijks brouwen, vervoeren en verkopen zij in Nederland met 550 collega’s met veel trots hun bieren. AB InBev is internationaal en tegelijk typisch Nederlands met brouwerijen in Dommelen en Arcen. Met hun bieren brengen zij mensen samen. En dat willen zij blijven doen in de komende 100 jaar.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 29133608
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op