Burgman
Burgman is een dynamisch, landelijk opererend en groeiend bedrijf. Opgericht in 1992 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van 30 medewerkers. Als importeur en groothandel zijn zij gespecialiseerd in reinigings- en dispensersystemen die zich richten op:

  • Veiligheid
  • Kostenbesparing
  • Eco vriendelijkheid
  • Procedurebesparing

Burgman heeft een eigen magazijn (2200m3), waarin altijd een zeer uitgebreid assortiment op voorraad ligt. Van een toiletdispenser tot een doseersysteem, van een sanitair reiniger tot vaatwasmiddel, van stoffer en blik tot een professionele veegmachine en van een spons tot een compleet raambewassingsysteem.
Betrokkenheid met de klant is iets waar Burgman te allen tijde voor staat en daarom staat ook service hoog in het vaandel. Zo bieden ze alle klanten standaard advies en demonstraties ter plaatse aan. Burgman weet wat er in de markt leeft en adviseert graag over hedendaagse reiniging- en hygiënesystemen. Systemen die u zowel tijd als geld besparen.

VIAS & Burgman
Hygiëne is erg belangrijk, zo vind ook VIAS.
Door een partnerschap tussen VIAS en Burgman is het voor deelnemers mogelijk om 5% tot 15% te besparen op Northshore verbruiksgoederen, aanverwante sanitaire voorzieningen, reinigingsmiddelen en hulpmaterialen.

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op