coffee@work

koffie op jouw sportclub

Coffee@Work
Als expert levert Coffee@Work betrouwbare professionele koffieapparatuur op basis van eerlijk advies op maat.
Daarnaast zorgen zij voor periodiek onderhoud en levering van koffie en bijproducten. Een eigen team van ervaren monteurs zorgt voor een perfecte installatie en afstelling van de koffiemachine. Een koffiemachine kan gekocht worden, maar ook worden geleased of kan in bruikleen worden genomen. Met een aanbod van ruim 21 verschillende machines is er voor elke sportclub wel een passende machine!

Verantwoord kiezen
Coffee@Work heeft een passie voor koffie en stelt hoge eisen aan kwaliteit. Met een lijn van betrouwbare koffiemachines, die tot absolute top behoren én een private coffee label met de beste duurzame koffiebonen, zijn zij van mening dat iedereen kan genieten van verantwoorde kwaliteitskoffie op het werk of de sportclub.
 
Barista
Het team van Coffee@Work is Barista SCAE Level 1 gecertificeerd en volgt regelmatig trainingen, want zij geloven dat koffie veel meer is dan alleen het drukken op een knop. Zij hebben de kennis over verschillende soorten koffiebonen, en zijn in staat om constante kwaliteit van koffie te leveren.
 

Maatschappelijk verantwoord
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Coffee@Work meer dan een label en komt terug in alle facetten binnen Coffee@Work. Het merendeel van de koffiemelanges is ‘Rainforest Alliance’ gecertificeerd. Ook het volledige thee assortiment draagt ditzelfde ‘Rainforest Alliance’ label. Daarnaast beschikken zij over een groot assortiment energiezuinige espressomachines en volgen zij een traject op het gebied van duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

VIAS & Coffee@Work
Op zaterdag- of zondagochtend eerst een goede kop koffie bij de sportclub, dat hoort erbij! De samenwerking tussen VIAS en Coffee@Work maakt het vaak mogelijk om een voordeliger of beter contract af te sluiten voor de levering van koffie- aanverwante producten en apparatuur. Hoeveel korting jouw club ontvangt is afhankelijk van de omvang van jullie club en uiteraard van de afname.
Neem voor meer informatie contact met ons op!

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op