ghi

grootkeukentechniek

GHI B.V. is een landelijk opererende service- en onderhoudsorganisatie voor de grootkeukentechniek, koeltechniek en airconditioning bij hotels, (zorg) instellingen, restaurants, cateraars, sportkantines of andere bedrijven opererend in de restauratieve markt.

GHI B.V. beschikt, 24 uur per dag, 7 dagen per week, in Nederland over goed opgeleide en volledig geoutilleerde service technici welke jouw keukeninstallatie, koelinstallatie of airconditioning in goede conditie kunnen behouden.

Een onderhoudsovereenkomst bij GHI levert de volgende voordelen op:

  • Zekerheid voor uw onderneming met onze 24/7 service,
  • Persoonlijk aandacht, één aanspreekpunt,
  • Ontzorgen, aanbod huur apparatuur,
  • Service aan alle merken en ook A-merken,
  • Milieubewust service, groen handelen en duurzame producten leveren,

Oprichter van GHI is Danny Kamta. Hij heeft een unieke filosofie waarbij de klant centraal staat en voor hem telt eigenlijk maar één ding: tevreden klanten! Dit principe hebben we doorgezet binnen de hele organisatie en mede daardoor is GHI uitgegroeid tot een succesvol dienstverlenend bedrijf.
Onze missie is het bieden van hoogwaardige kwaliteit aan onze relaties tegen een eerlijke prijs. Daarbij staat een succesvolle bedrijfsvoering en reputatie van onze klanten hoog in het vaandel. Hier is onze werkwijze op gebaseerd.

Meer informatie is te vinden op de GHI-website: www.ghibv.nl

VIAS & GHI B.V.
Het perfect functioneren van grootkeukens en koelinstallaties is voor veel (MKB) bedrijven belangrijk. VIAS-deelnemers die klant worden van GHI ontvangen 15% korting op onderdelen en nieuw apparatuur.

Airconditioning-systemen voor particulieren en bedrijven kunnen voordelig worden aangeboden door de samenwerking met VIAS. Op basis van het type airconditioning kunnen klanten via VIAS een interessante korting ontvangen.

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op