miele professional

was-, droog- en afwasapparatuur

De kwaliteit van Miele Professional
Kwaliteit waarop men kan vertrouwen. Apparaten van Miele Professional worden ontwikkeld door de ingenieurs van Miele en de zorgvuldig geselecteerde onderdelen worden overwegend in hun eigen fabrieken in Duitsland en Europa gemaakt. Duitse engineering betekent voor hen vooral dat zij de details uiterst serieus nemen. Zelfs voor kleine verbeteringen doen ze grote inspanningen. Zo kunnen zij, zoals geen ander in deze bedrijfstak, een lange levensduur van hun producten en 100% kwaliteit garanderen, in alles wat ze doen.

De efficiency van Miele Professional
Het voordeel van de Miele-kwaliteit betaalt zich op termijn eenvoudigweg uit. Kijkt men naar de kosten over de totale levensduur van onze producten, dan wordt duidelijk hoe voordelig zij zijn. Voor hun klanten betekent Duitse engineering daarom de allerlaagste kosten, een lange levensduur, laag verbruik van water en energie, en daarmee gepaard snellere en veiligere verwerking en langduriger storingsvrije techniek.

De prestaties van Miele Professional
Welke eisen ook aan onze apparatuur worden gesteld, de prestaties en de lange levensduur van onze robuuste machines zullen u overtuigen. Elk product wordt onderworpen aan een laatste test en pas als alle testen vlekkeloos doorlopen zijn, is het product klaar voor de praktijk. Dit zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun eigen dingen: veilig perfecte resultaten leveren.

De ergonomie van Miele Professional
Apparaten van Miele Professional bieden een breed scala aan intelligente functies en passen zich altijd op elke situatie aan. Veel van deze processen verlopen automatisch, maar het zijn juist de vrij te kiezen programmaparameters die maken dat het apparaat intuïtief en snel te bedienen is. Het overzichtelijke en goed leesbare bedieningsdisplay laat geen vraag onbeantwoord, zodat u altijd weet wat u doet.

De Service van Miele Professional
De Service Professional begint al voordat Miele de producten bij u aflevert. Door de zorgvuldige analyse van de behoeften, gekoppeld aan procesplanningen en gedetailleerde haalbaarheidsstudies. In samenspraak met de klant werken zij specifieke concepten uit voor elke specifieke toepassing. Zo ontstaan op u afgestemde systeemoplossingen, die een veilige werking garanderen. Miele’s servicetechnici staan altijd elke werkdag klaar voor hun klanten. Met afgestemde serviceprogramma’s en serviceovereenkomsten bieden ze een preventieve service aan. Inspecties, onderhoud en service zorgen ervoor dat u zonder problemen kunt werken, dat het apparaat z’n waarde behoudt en dat uw investering verzekerd is. En als er toch een probleem is, kunnen zij door hun landelijk dekkende servicenetwerk snel reageren.

VIAS & Miele Professional
Om de kosten voor het wassen en drogen van de clubtraining te verlagen en te versnellen, hebben VIAS en Miele Professional de handen in één geslagen. 

Alle VIAS deelnemers ontvangen een korting van 10% op alle Miele Professional apparatuur en 20% korting op Miele consumenten producten. 
Neem voor meer informatie over bovenstaande contact op met VIAS.

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op