nieuw-hollands energiebedrijf

leverancier in groene stroom

Nieuw-Hollands Energiebedrijf
Nieuw-Hollands Energiebedrijf (NHE) is opgericht door twee Nederlandse ondernemers die hun kennis en ervaring hebben opgedaan bij diverse energie-adviesbureaus en energieleveranciers. Door elders in de keuken te hebben gekeken weten zij vooral wat er beter kan voor jouw bedrijf/vereniging op energiegebied.
Daarom handelen zij jouw energiezaken beter en in jouw voordeel af! Zij doen namelijk veel meer dan de gevestigde grote energieleveranciers die tegenwoordig overigens bijna allemaal in buitenlandse handen zijn.
NHE informeert bijvoorbeeld standaard over diverse energie kostenbesparingen binnen jouw bedrijf.

Nieuw-Hollands Energiebedrijf kijkt dus verder dan alleen het tarief voor stroom en gas omdat dit slechts een onderdeel is van de totale kosten voor energie. NHE is dus niet alleen leverancier maar ook jouw partner in energie. 

VIAS & Nieuw-Hollands Energiebedrijf
De energiekosten op jouw sportclub kunnen hoog oplopen, denk maar eens aan de kosten voor verlichting op de velden of het clubhuis. Om deze reden is VIAS een gedegen partnerschap aangegaan met het Nieuw-Hollands Energiebedrijf. Zij kunnen jouw sportclub voorzien van voordelige, groene stroom. Het Nieuw-Hollands Energiebedrijf informeert jouw sportclub graag over hun zeer goede service en mogelijke kostenbesparingen. Deelnemers van VIAS kunnen dankzij dit partnerschap profiteren van een extra korting van 10%!

> Inschrijven VIAS

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op