optimus

brandbeveiliging

Optimus brandbeveiliging is een jong en dynamisch bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in brandbeveiliging en brandpreventie.
Met een 24/7 uurs service staan zij altijd voor jou klaar met een totaal assortiment aan brandbeveiliging en brandbestrijdingsmiddelen.

Brand veroorzaakt in Nederland jaarlijks een gigantisch schadebedrag (bijna een miljard euro). In enkele gevallen zijn er helaas ook nog eens slachtoffers te betreuren. Een bedrijf dat eens met brand te maken heeft gehad, is meestal voor een langere tijd uit de roulatie en heeft dus een gigantische omzetderving en een enkele keer moet zij zelfs voorgoed de deuren sluiten. Als er juiste brandbeveiliging en brandpreventie maatregelen genomen waren, had achteraf gezien de schade heel vaak voorkomen kunnen worden.

Brandbeveiliging en Onderhoud
Optimus Brandbeveiliging helpt bij het nemen van brandpreventieve maatregelen zoals het installeren van brandblusapparaten. Mocht bij de controle blijken dat bepaalde zaken t.a.v. brandbeveiliging, brandpreventie of noodverlichting niet meer voldoen aan de huidige eisen, dan kun je daarover deskundig en geheel vrijblijvend advies verwachten met betrekking tot het soort en de plaatsing van blusapparatuur. Ook voor noodverlichting, BHV-verbanddozen, vluchtschema’s en pictogrammen kun je bij Optimus terecht.

VIAS & Optimus
Brandbeveiliging is ook cruciaal op jullie sportclub. Een samenwerking tussen VIAS en Optimus maakt het mogelijk om te besparen op deze kosten, door een korting die wordt ontvangen op de op maat gemaakte offerte. 

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op