renewi

waste no more

Renewi
Renewi is groot in afvalinzameling, afvalverwerking en aanverwante diensten. 
Zij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor hun belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en hun aandeelhouders.
Wat bedoeld Renewi met waste-to-product? Renewi richt zich exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Van de 14 miljoen ton afval die Renewi jaarlijks verwerkt, wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. 
Renewi gelooft dat hun unieke aanpak van waste-to-product aansluit bij sociale en regelgevende ontwikkelingen. De aanpak biedt tevens de meest kapitaal-efficiënte oplossing voor een effectief recycling- en afvalbeheer.

Meer informatie over het aanbod van Renewi is te vinden op hun website!

VIAS & Renewi
De verwerking van afval is een grote kostenpost voor de meeste sportclubs. Een partnerschap tussen VIAS en Renewi maakt het mogelijk voor deelnemers om 30% korting te krijgen op de standaard tarieven van Renewi!
NB. Deze korting is alleen voor nieuwe klanten. Ben je al klant bij Renewi? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op