rentokil pest control

ongediertebestrijding en -preventie

Rentokil Pest Control verzorgt professionele ongediertebestrijding en ongediertepreventie bij bedrijven en particulieren in heel Nederland. Met 285 medewerkers verspreid over Nederland is er altijd een ongediertebestrijder bij u in de buurt. Rentokil is jullie partner voor de preventie, detectie en bestrijding van ongedierte zoals muizen en ratten en insecten zoals bedwantsen, vliegen, zilvervisjes en houtworm. Bovendien zijn zij expert in het aanbrengen van vogelwering.

Er zijn ongeveer 250 soorten ongedierte, maar slechts één ongediertebestrijder die ze allemaal bestrijdt: Rentokil Pest Control.

Het succesvol bestrijden van ongedierte is een tijdrovende en specialistische klus. Wanneer de bestrijding niet goed wordt uitgevoerd, is de kans groot dat het ongedierte terugkomt. Iedere regio en plaats in Nederland heeft verschillende aandachtspunten op het gebied van ongedierte bestrijden. Rentokil heeft professionele ongediertebestrijders in heel Nederland. Deze experts zijn daarom uitstekend op de hoogte van de mogelijke ongedierteproblemen bij jullie in de buurt.

VIAS & Rentokil
Rentokil is preferred supplier van VIAS.
De samenwerking tussen Rentokil en VIAS maakt het mogelijk voor VIAS-deelnemers om te besparen op kosten om ongedierte op jullie club bestrijden en te voorkomen.

VIAS-deelnemers ontvangen een substantiële korting, afhankelijk van het pakket dat zij kiezen. Neem voor meer informatie contact op met VIAS.

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op