Alles voor uw hygiëne
Van het schoonmaken van toiletten, het legen van de prullenbakken, het schoonmaken van de wastafels tot het aanvullen van zeepdispensers, plaatsen luchtverfrissers  en het vervangen van de handdoek rollen. Ruitenheer regelt alles op het gebied van hygiëne care en toilethygiëne.

De beste hygiëne care producten
Ruitenheer maakt gebruik van de beste hygiëne care producten. Ruitenheer biedt u de mogelijkheid tot het kopen, het huren of het in bruikleen nemen van onze gebruiksproducten.

Smetteloos en bacterievrij
Ruitenheer neemt de zorg voor sanitaire ruimtes binnen bedrijven zeer serieus. Voor het welzijn van de werknemers, bezoekers, gasten en patiënten moeten deze ruimtes op elk moment van de dag smetteloos en bacterievrij zijn. Met onze producten en diensten zorgt u, zonder eigen inspanning, op ieder moment voor brandschone sanitaire ruimtes.

Concurrerende tarieven
Ons brede assortiment producten komt uit onze eigen groothandel. Deze producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk en daarom voorzien van een Ecolabel. Vanzelfsprekend voldoen al onze producten aan de modernste wet- en regelgeving volgens de HACCP-normen.

VIAS & Ruitenheer
Hygiëne op de sportclub is erg belangrijk, zo vindt ook VIAS. Door een partnerschap tussen VIAS en Ruitenheer krijgen deelnemers een korting van 10% op de inkoop van hygiëne care producten- en apparatuur.

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op