veiligheid

Bij maar liefst 40% van de sportclubs in Nederland wordt minstens één keer ingebroken, ook jullie sportclub kan er hier één van worden. Is jullie kantine/clubgebouw- en sportveld goed beveiligd tegen inbraak en vandalisme?
Deze veiligheid kan gewaarborgd worden d.m.v. een goed maar vaak prijzig beveiligingssysteem.
Zie hieronder met welke partners VIAS samenwerkt om de kosten m.b.t. beveiligingssystemen voor jouw sportclub te verlagen!

De aanschaf of lease van een beveiligingssysteem voor jouw sportclub kan een stuk voordeliger door een samenwerking tussen VIAS en Eurohill.
Eurohill is een landelijk opererend bedrijf gevestigd in Hoogeveen, gespecialiseerd in de beveiliging van bedrijven.
Om de veiligheid en continuïteit van jouw sportclub te waarborgen, kun je bij Eurohill terecht voor: Inbraakmeldinstallaties, Brandmeldinstallaties, Camerasystemen, Toegangscontrolesystemen, Terreinbeveiliging en Meldkamers. Klik op de button om meer te weten te komen over deze samenwerking!

Besparen op brandbeveilging kan door een samenwerking tussen VIAS en Optimus.
Optimus brandbeveiliging is een jong en dynamisch bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in brandbeveiliging en brandpreventie.
Met een 24/7 uurs service staan zij altijd voor jou klaar met een totaal assortiment aan brandbeveiliging en brandbestrijdingsmiddelen.
Klik op de button om meer te weten te komen over deze samenwerking!

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 29133608
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op