ansul

brandbeveiliging

ANSUL Brandbeveiliging is een zakelijke dienstverlener. In hun missie staat omschreven dat zij zeer tevreden klanten willen creëren en behouden door middel van het leveren van een hoog kwaliteitsniveau op het gebied van brandveiligheid.
Brandveiligheid is voor ANSUL: adviseren, ontwerpen, leverenonderhouden & keuren7x24h service verlenenopleiden en borgen van brandveiligheid. Anders gezegd: alles voor jou verzorgen, ANSUL ontzorgt.

Centraal in Nederland, in Lelystad, hebben zij sinds 1977 hun kantoor met alle ondersteunende diensten. Naast het kantoor is hun eigen werkplaats gevestigd.

De ca. 80 ANSUL-adviseurs en -monteurs werken vanuit hun eigen regio. De monteurs hebben hun eigen lokale voorraad en beschikken, naast hun herkenbare ANSUL service-bus, over alle vereiste gereedschappen, instrumenten en certificeringen.

Omdat ANSUL kwaliteit belangrijk vindt, zijn zij gecertificeerd voor onze vakbekwaamheid (blusmiddelenblussystemennoodverlichting), hun organisatie op het gebied van kwaliteit en milieu (ISO9001, ISO14001) en op het gebied van veiligheid (VCA).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden zij belangrijk. Periodiek toetsen zij het beleid en de uitvoering hiervan. Meerdere lokale en landelijke activiteiten ondersteunen zij actief.

VIAS & Ansul
Brandbeveiliging is ook cruciaal op jullie sportclub. Een samenwerking tussen VIAS en Ansul maakt het mogelijk om te besparen op deze kosten, door een korting die wordt ontvangen op de op maat gemaakte offerte. 

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op