OVER ONS

WIE WIJ ZIJN

VIAS Nederland, opgericht in 2021, is een brancheorganisatie voor amateursportclubs in Nederland. VIAS streeft ernaar om de belangen van alle amateursportclubs in Nederland te behartigen en de grootste collectieve inkooporganisatie en adviesorgaan binnen deze sector te worden. Dit doen wij door middel van collectieve inkoopvoordelen en advisering op gebied van belastingen/BTW, subsidies en HR-kwesties. Tevens ambieert VIAS ook sportclubs te informeren door middel van social media, lezingen en nieuwsbrieven op het gebied van trends en ontwikkelingen binnen de sector.

VIAS heeft als visie dat elke sportclub, hoe klein ook, op de meeste vlakken gebruik moet kunnen maken van het gemak en de voordelen die de grootste sportclub heeft. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke sport jouw sportclub beoefent en hoeveel leden zij heeft; voor iedereen gelden dezelfde rechten en voordelen.

VIAS heeft als missie om Nederlandse sportclubs te verenigen door collectieve inkoopvoordelen, advies, training en begeleiding te bieden, waardoor dit zowel materieel als immaterieel van voordeel is voor de sportclub.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op