bidfood

horecagroothandel

Bidfood is dé online horeca groothandel van Nederland. Zij helpen hun klanten door de wereld van food dichtbij te brengen. Bidfood heeft een groot assortiment met meer dan 65.000 producten, bestaande uit een internationaal én lokaal aanbod. Zij bieden A-merken en kwalitatieve eigen merken, de scherpste acties en er is altijd iemand in de buurt om jouw vragen te beantwoorden. Als geen ander begrijpen zij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Ook voor jouw sportkantine is Bidfood de groothandel. Lekker eten draagt bij aan een moment van ontspanning en plezier in de sportkantine. En zoveel mensen, zoveel wensen. Enerzijds mogen sportprestaties beloond worden met lekkere snacks, anderzijds gaan fit zijn en gezond eten hand in hand. Je kunt altijd vertrouwen op een gedegen advies van de medewerkers om de kantine nog aantrekkelijker te maken voor jouw gasten. Zij denken graag met je mee!

VIAS & Bidfood
Besparen op de inkoop voor jouw kantine? Een samenwerking tussen VIAS en Bidfood maakt het mogelijk.

– Sportclubs ontvangen een minimale korting van 15% op de inkoop van hun horeca-artikelen.
– Bovenop bovenstaande korting ontvangt de sportclub een extra korting van oplopend vanaf 15% op een persoonlijke ‘top-20’ aan producten.

 

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

+316 29133608
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01
© 2021

neem contact met mij op