bidfood

horecagroothandel

Bidfood is dé online horeca groothandel van Nederland. Zij helpen hun klanten door de wereld van food dichtbij te brengen. Bidfood heeft een groot assortiment met meer dan 65.000 producten, bestaande uit een internationaal én lokaal aanbod. Zij bieden A-merken en kwalitatieve eigen merken, de scherpste acties en er is altijd iemand in de buurt om jouw vragen te beantwoorden. Als geen ander begrijpen zij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Ook voor jouw sportkantine is Bidfood de groothandel. Lekker eten draagt bij aan een moment van ontspanning en plezier in de sportkantine. En zoveel mensen, zoveel wensen. Enerzijds mogen sportprestaties beloond worden met lekkere snacks, anderzijds gaan fit zijn en gezond eten hand in hand. Je kunt altijd vertrouwen op een gedegen advies van de medewerkers om de kantine nog aantrekkelijker te maken voor jouw gasten. Zij denken graag met je mee!

VIAS & Bidfood
Bidfood is preferred supplier van VIAS.
Als preferred supplier doet Bidfood een stap extra voor het VIAS netwerk, betere deals en betere samenwerkingen komen zo tot stand. 

Alle VIAS deelnemers ontvangen een (collectieve) basis korting, welke mogelijk is door het collectieve aspect van VIAS. Daarbovenop zal op het ‘TOP-assortiment’ een additionele korting worden gegeven.
Neem voor meer informatie over bovenstaande contact op met VIAS.

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op