eurohill

beveiligingssystemen

Eurohill is een landelijk opererend bedrijf gevestigd in Hoogeveen, gespecialiseerd in de beveiliging van bedrijven.
Om de veiligheid en continuïteit van jouw sportclub te waarborgen, kun je bij Eurohill terecht voor: Inbraakmeldinstallaties, Brandmeldinstallaties, Camerasystemen, Toegangscontrolesystemen, Terreinbeveiliging en Meldkamers.

Ontzorgen op gebied van beveiligingssystemen is hun voornaamste doelstelling. Zij doen dat door uw enige aanspreekpunt te zijn tijdens het gehele proces. Van advies en aanleg tot onderhoud en certificering. Hun eigen technische dienst is 24 uur per dag inzetbaar voor het verhelpen van storingen. Beveiligingssystemen kunnen niet alleen gekocht, maar ook gehuurd of geleased worden.

De beveiligingssystemen van Eurohill zijn er voor vrijwel alle bedrijven en branches. Zo leveren zij onder meer een beveiligingssysteem voor uw winkel, pand en bedrijf. Er kan zowel binnen als buiten beveiligd worden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw winkel laten beveiligen door middel van toegangscontrole, camerasysteem of een inbraakmeldinstallatie.

Eurohill is altijd in staat om voor beide partijen een passende oplossing te vinden en u te voorzien van professionele beveiligingssystemen. Daarnaast is Eurohill meerdere malen gecertificeerd. 

VIAS & Eurohill
Bij maar liefst 40% van de sportclubs in Nederland wordt minstens één keer ingebroken, ook jouw sportclub kan er hier één van worden.
Om dit te voorkomen heeft VIAS een partnerschap met Eurohill, gespecialiseerd in beveiligingssystemen.
Door een samenwerking tussen Eurohill en VIAS ontvangt de sportclub een scherpe offerteprijs.

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op