satelliet

horeca meubilair

Expert in hospitalitymeubilair
In de afgelopen decennia is Satelliet Meubelen uitgegroeid tot één van de grootste specialisten op het gebied van horecameubilair, projectmeubilair en terrasmeubilair voor de hospitalitysector. Onze roots liggen in de horeca, maar inmiddels rekenen we ook retail, leisure, onderwijs, zorg, marine, sportkantines en office tot ons domein. Satelliet Meubelen is er voor iedereen die gelooft in de kracht van gastvrijheid.

Veelzijdige collectie
Al jarenlang volgen wij de ontwikkelingen in de hospitalitymarkt op de voet en bieden we een kwalitatief hoogwaardige en actuele collectie meubilair die aansluit bij de wensen en behoeften van opdrachtgevers en gebruikers. Deze collectie omvat meer dan 4000 items: stoelen, tafels en onderstellen, barkrukken, banken en maatwerk meubilair. Op die manier draagt Satelliet bij aan het creëren van aangename ontmoetingsplekken. Gastvrijheid is hierin de sleutel.

Voor ieder project een oplossing op maat
Omdat ieder project uniek is, vinden wij het belangrijk dat er met aandacht wordt gekeken naar de invulling van het meubilair. Laat je inspireren door onze showroom en ga samen met onze adviseurs het gesprek aan om tot de inrichting te komen die het beste aansluit bij jouw concept. De koffie staat klaar.

VIAS & Satelliet
Een nieuw clubhuis of jullie inrichting opfrissen met gaaf nieuw meubilair? Een samenwerking tussen VIAS en Satelliet maakt het mogelijk om hierop te besparen.
VIAS deelnemers ontvangen een op maat gemaakte offerte, met een speciale VIAS korting op de aanschaf van Satelliet artikelen. 

Is jouw sportclub geïnteresseerd in bovenstaand voordeel? Neem dan contact op met VIAS (Klik hier).
VIAS koppelt jouw sportclub met de juiste contactpersoon.
NB. Zelf contact opnemen met onze partners wordt omwille van miscommunicatie afgeraden.

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 48409380
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op