hygiëne care

De hygiëne care producten voor uw sportclub zijn in de huidige tijd niet meer weg te denken. 
Zeker in deze coronaperiode staat het woord hygiëne voorop en is het erg belangrijk dat bij de sportclub voldoende, maar ook de juiste ontsmettingsmiddelen aanwezig zijn. Daarnaast zijn uiteraard ook de gebruikelijke producten, zoals toiletpapier belangrijk. Uiteraard zijn deze producten ook verkrijgbaar bij de groothandel, echter kunnen onze partners hierop een aanzienelijke korting aanbieden.
Kijk hieronder met welke bedrijven VIAS samenwerkt op het gebied van hygiëne care producten. 

De samenwerking tussen VIAS en Burgman.
Burgman is een dynamisch, landelijk opererend en groeiend bedrijf. Als importeur en groothandel zijn zij gespecialiseerd in reinigings- en dispensersystemen die zich richten op: veiligheid, kostenbesparing eco vriendelijkheid en procedurebesparing. 

Burgman heeft een eigen magazijn waar een uitgebreid assortiment aan hygiëne care producten aanwezig is. Burgman weet wat er in de markt leeft en adviseert graag over hedendaagse reiniging- en hygiënesystemen. Klik op de button om meer te weten te komen over deze samenwerking!

De samenwerking tussen VIAS en Ruitenheer.
Van het schoonmaken van toiletten, het legen van de prullenbakken, het schoonmaken van de wastafels tot het aanvullen van zeepdispensers, plaatsen luchtverfrissers  en het vervangen van de handdoek rollen. Ruitenheer regelt alles op het gebied van hygiëne care en toilethygiëne.

Ruitenheer maakt gebruik van de beste hygiëne care producten. Ruitenheer biedt u de mogelijkheid tot het kopen, het huren of het in bruikleen nemen van onze gebruiksproducten. Klik op de button om meer te weten te komen over deze samenwerking!

VIAS Nederland

Verenigd Inkoop- en Adviesorgaan voor Sportclubs
+316 29133608
info@viasnederland.nl
KvK: 81950047
BTW: NL862281854b01

neem contact met mij op